yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bina çışitalarında kullanılan baplar çalışmalevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride kuşatılmış kalabilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında yığın ve yer sarsıntısı kabilinden öbür doğal afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla inceden inceye korunmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm münasebeti kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen strüktürlabilmekle beraberinde henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun çizgi nedeni yer kaybına özlük vermemesi ve daha azca maliyetle emekin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi kez vadiı 150 metrekare’den zait ve çabucak okkalı kesmeı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten bir araba olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zorunlu kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ilkin yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız tahliye olmalarını esenlar.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayan görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler görüş önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili yer çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Antrparantez yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek olur.

Report this wiki page